keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Meidän värit...


Meillä on mieheni kanssa sangen yhteneväinen värimaku, ainakin mitä sisustukseen tulee. Emme ole juuri koskaan näistä asioista kinastelleet. Samoja värejä erisävyisenä olohuoneen, portaikon, lastenhuoneen ja makuuhuoneemme lattian, Porinmatin ja yläkerran kylppärin kaakeleiden lisäksi löytyy mm. keittiöstä, jossa kaapistojen rungot kirsikansävyiset, sekä yläkerran käytävän ja makuuhuoneemme tapeteista. Yksi huone meillä poikkeaa linjasta; tämä työ-/tietokone-/askartelu- ja rumpuhuone on "kylmä" huone. Seinät vaaleansiniharmaat, kaapistot vanhaa virheää. Ja on tämä oikeastikin kylmä, kuten kaikki alakerran huoneet toistaiseksi (jossain vaiheessa edessä alapohjan uudelleen eristäminen).

Lämpimistä väreistä aatokset kevääseen, ja yrtteihin; -T arpoo Vihreän talon väki- blogissaan.... käykääpäs kurkkaamassa!

3 kommenttia:

 1. Se, että värimaku on yhteneväinen puolison kanssa, on ihana asia! Meillä ollaan pääosin samaa mieltä, joskin joissakin asioissa olemme päätynee kompromissiin. Minä olisin halunnut makuuhuoneeseen tummemman tapetin, mies vaaleamman. Vaalea voitti, mutta minä sain valita kuosin eli tasapeli.

  :)

  VastaaPoista
 2. Olen joskus miettinyt, miten hankalaa voisikaan olla, jos toinen haluaisi ihan toista ääripäätä sisustukseen ja toinen toista :) Siinä voisi joutua tekemään kompromissia kompromissin perään ;)

  Meillä on menty aika sopuisin sävelin sisustuksen saralla, vaikka alkuaikoina tuntui, että mies sanoi melkein mihin vain " on hyvä" ( kai nuorikkoaan miellyttääkseen ;D ), mutta nykyään kyllä sanoo jos joku ei näytä kivalta.

  VastaaPoista
 3. Meidän äidinäiti sattui taannoin olemaan meillä, kun saimme uuden keittiönpöydän tuoleineen kotiinkuljetettuna. Mummo ihasteli pöydän lisäksi sitä, että me mieheni kanssa olemme löytäneet molemmille mieluisen... he kuulemma aina ukin kanssa kävivät "kovaa vääntöä" isommista hankittavista, eikä päätöstä meinannut tulla mistään. Toki heidän ikäpolvensa ihmisten piti miettiä kaikki rahalliset sijoitukset vielä tarkemmin kuin meidän.

  Usein se varmaan menee niin kuin Susa sanoit, että mies myötäilee sisustusasiossa... miekin kyselen verhot yms, mutta taitaapa mies jo luottaa makuuni niin, että voisin omin päinkin hommata :) Huonekalut toki ovat mielestäni yhteisiä juttuja, koska ovat isompia sijoituksia.

  Minkin olen kauhistellut mielessäni juuri semmoista tilannetta, jossa nainen (tai miksei mieskin) on vaikka yltiöromanttinen sisustaja, ja hukuttaa kodin pitseihin, ruusuihin yms. miltä tuntuisi olla siinä se toinen osapuoli, jos ko. tyyli ei olis itselle niin mieluisa? Tulisiko semmoinen olo, että kenen kodissa minä asun...?

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!