maanantai 24. tammikuuta 2011

Posti toi...


paketin, jossa olivat lumiomenan arpajaisista voittamani kirjat! Hänen viime vuoden suosikkikirjalistaltaan valitsin Oatesin Haudankaivajan tyttären ja yllätyskirjana sain Pirjo Hassisen Sano että haluat. Kiitos lumiomena tuhannesti! Toivoin  kotimaista kirjaa, lumiomena halusi tarkennuksia ja nimesin mm Hassisen, koska en ole vielä lukenut yhtään hänen kirjaansa. Useamman esittelyn olen lukenut, ja juuri tämä kirja on eniten houkutellut! Viimeksi viikko sitten kirjakaupan alehyllyjen äärellä, mutta maltoin mieleni kun olimme jo viestitelleet kotimaisen toiveesta :)! Nyt vaan pitäisi osata päättää kumman aloitan ensin... ja Siirilän Juoksijakin on vielä kesken :)! Että sitä voikin tulla onnelliseksi ikiomasta postipaketista! (kirjojen lisäksi tunnelmalliset kiiltokuvat ja Pekka Töpöhäntä kortti ilahduttivat myös!)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että paketti toi iloa. Harmi, ettei se ehtinyt viikonlopuksi. Päädyin yllätyskirjan osalta Pirjo Hassiseen, koska en ole hänen kirjojaan lukenut, mutta olen kuullut paljon kehuja. Kerrothan sitten aikanaan, mitä pidit (myös Oatesista).

    Mukavaa alkuviikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Aloitin Hassisen ja ainakin alku imaisi mukaansa :)... tämän kirjanhan voinkin esitellä sitä sun haastetta ajatellen!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!