lauantai 22. tammikuuta 2011

Kirjahylly hakusessa ja yks toinen juttu

Toin lopultakin laatikkollisen kirjoja pois varastosta. Tarkemmin sanottuna pihatuvasta eli saunakamarista, joka on kostea kämppä. Kirjat ovat olleet remonttia paossa ja remontin alkamisesta tulee huhti-toukokuussa kuluneeksi kolme vuotta! Pelkäsin niiden olevan pilalla, mutta ainakin päällä olevat ovat aivan kunnossa. Onneksi. Meillä ei ole kirjahyllyä tällä hetkellä, remontin aikana ja jälkeen hankitut kirjat ovat tässä työhuoneessa kapeassa kaapin ja seinän välissä olevassa kiinteässä hyllykössä. Osa seinällä irtohyllyjen päällä. Haluaisin hyllyn nimenomaan kirjoja varten. Ikean Billy-sarjan hyllyjä olen katsellut mielenkiinnolla. Toisaalta haluaisin vanhantyylisen, ehkä -50-lukulaisen matalan kirjakaapin, semmoisen matalan jossa on liukuvat lasiovet. Täytyy lähteä joku päivä osto-ja myyntiliikkeeseen ja kirppareille vaanimaan.

Vaanivalta ei näytä Roope tässä kuvassa. Hän ei ole koskaan aiemmin majaillut eteisen lipaston päällä, mutta nyt on torkkunut siinä jo tunnin. Hetkeksi nousi istumaan, kun kuvasin niin ikään eteisessä olevaa kirjalaatikkoa. Hassu kissa!

Aiemmin mainitsin toisesta blogistani. Olen kovasti miettinyt taas kerran (kuten varmaan jokainen bloggaaja), että mistä kaikesta kirjoitan. Koska koen kirjoittamisen selkiyttävän paljon ajatuksiani, haluan kirjoittaa myös kuntoilu/kevennysprojektistani. Mutta en täällä. Hiljaa hyvä tulee on päiväkirjamainen, henkiseen puoleeni, kotiini, perheeseeni keskittyvä. Kipakasti kertoo matkastani kohti puolimaratonia ja kevyempää oloa. Mikäli se puoli minusta kiinnostaa Sinua, niin tervetuloa mukaan, linkin löydät oikealta :)!

1 kommentti:

Kiitos ajatuksestasi!