perjantai 1. helmikuuta 2013

Ihme homma
Olen viettänyt kolme vapaapäivää oman mittapuuni mukaan (melkein) tekemättä mitään. Löhönnyt, rötväillyt, laiskotellut, makoillut... yskänpoikanen antoi siihen syyn. Ja ihan oikeasti väsyttikin niin vietävästi, että päätin kerrankin antaa itselleni luvan maata niin paljon kuin mahdollista. Toki jokunen koneellinen pyykkiä ja tiskiä pyörähti siinä sivussa, ja ruokaakin valmistui. Lisäksi tänään uskaltauduin kävelylenkille ystävän kanssa.

Kummallinen on pääni, sillä huono omatunto meinasi vaivata sen sohvalle majoittumisen takia. Miksi? Miksi sitä ei vaan voi hyvillä mielin viettää joskus tämmöisiä päiviä? Ihmeellistä. 

2 kommenttia:

  1. Onneksi sairastaminen on ihan hyvä tekosyy.Ei silloin edes saa rasitta aitseään liikaa. Tosin mun on pakko tunnustaa, että itse osaan rötvätä ihan huonoa omaatuntoa pitämättä liiankin hyvin. ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, ja tämä flunssanpoikanen tuntui väsyttävän tosiaan ihmeen paljon. Jos en olisi malttanut huilata, se olisi voinut iskeä voimalla kimppuuni. Toivotaan, että menisi jo menojaan mokoma!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!