tiistai 2. lokakuuta 2012

Miina
Meillä on taas viikon verran totuteltu kissavauvaelämään. Yritetty muistaa laittaa vessanpöntön kannet alas, nostaa pikkutavarat lattioilta, sulkea niiden huoneiden ovet, joihin pikkuneidin ei toivota menevän, totuteltu kissanhiekkalaatikon katkuihin ja siivoamiseen (iso kissa ei sitä käytä aktiivisella ulkoilukaudellaan ollenkaan) sekä naurettu, ihmetelty, ihasteltu ja vähän toki hermoiltukin pienen kissan temppuja. 

Suloinen, pieni kehrääjä ristittiin Miinaksi jo ennen meille tuloaan, joten naapurissa pystyivät kutsumaan sitä jo oikealla nimellä pienestä pitäen. Nimi muuten putkahti osittain paikkakunnallamme syntyneen ja eläneen Miina Sillanpään innoittamana. Kyseinen nainenhan on ollut aikanaan mm. Suomen ensimmäinen naisministeri, varsin tärkeä henkilö siis!
4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä :) suloisuus. Japanilainen ohjaaja on tehnyt uuden kissa-aiheisen elokuvan (Kirjoitin siitä blogissani). Pitää mennä katsomaan se aikanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloinen on hän tosiaan :) Ai, täytyypä kurkistaa blogiisi, mie en tiedä mitään muita japanilaisia leffoja kuin joitakin Miazakin animejuttuja.

   Poista
 2. No mutta onpas siinä söpö olento kuvassa!!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!