keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Huomioita- aikoinaan tehty päätös väliseinäikkunasta yläkertaan johtavien portaiden luonnonvalomäärän lisäämiseksi on osoittautunut hyväksi... niinä harvoina syksyn aurinkopäivinä sen huomaa. Portaikon seiniin minulla on tauluja "jonossa", vaikka eipä noita kauniita seinäpintoja liikaa parane peitellä!

- Neiti Esikoinen on kasvamassa tuota pikaa ulos jatkettavasta sängystään, patjan lisäpala on jo käytössä, toista ei voi lisätä, koska sänkyä ei ole enää tarpeeksi. Runkopatjaostoksille siis jossain vaiheessa suunnattava, Neiti itse on innoissaan, että saa "aidattoman sängyn".

- pituuskasvun lisäksi Neiti kasvaa maata pitkin eli kengänkoko alkaa lähestyä meikäläisen lukemia. Ei puhettakaan, että viimetalviset Goretexit mahtuisivat enää jalkaan (ainakaan isompaan, pientä problematiikkaa nimittäin aiheuttaa jalkojen eriparisuus).

- Roope viihtyy sisällä enemmän, varma alkutalven merkki siis. Jättikissa on ottanut pikkuneiti Miinan vastaan ihmeen rauhallisesti, ottavat toki yhteen ajoittain aika tavalla, mutta myös nukkuvat yhdessä. 

- Miina on kotiutunut mainiosti, leikkii ja remuaa ahkerasti, kuukahtaen sitten yks kaks johonkin sohvannurkkaan. Toistaiseksi emme ole häntä päästäneet ulos, koska on niin pikkuinen vielä. Ehtiihän tuota vielä.

- pikkuhiljaa saan tavaraa ulos talosta, järjestystä nurkkiin ja komeroihin. Eilen järjestelin vierahuoneen komeron, jossa on vieraspeitot ja -tyynyt sekä liinavaatteet. Yläkerran vaatehuone ja kaksi isoa komeroa järjestyvät myös rauhalliseen tahtiin. Tarvittavaa lisäpotkua hommaan toi remontin lopputarkastus, joka muistettiin hoitaa ihan viime tingassa ennen rakennusluvan voimassaolon umpeutumista... miten voikaan tuommoista asiaa immeinen lykätä eteenpäin, vaikka se olisi voitu hoitaa jo aika päiviä. Itse asetimme tavoitteeksi saada listoja vielä sinne, tänne ja tuonne.... mutta ainahan sitä on jokin hienosäätö kesken, joten nyt homma on onneksi hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

- uusia, huomattavasti pienempiä remppasuunnitelmia pyörittelen päässäni koskien ulkoeteistä ja pihatupaa... 

2 kommenttia:

Kiitos ajatuksestasi!