sunnuntai 13. toukokuuta 2012

ÄitienpäivänäSain Neiti Esikoisen tekemän talonmuotoisen avaintelineen ja Herra Kuopuksen koristeleman kangaskassin kera korttien. Ihania taas kerran! Ja erityisen mukavaa on se, että ovat sekä päiväkodissa että iltapäiväkerhossa miettineet viimeisen päälle käytännölliset lahjat! Meillä on pieni avainkaappi, joka on ihan täynnä, joten tämä punainen talo pääsee eteisen seinälle myös. Kangaskasseja ei ole koskaan liikaa ja tämä Hra Kuopuksen taiteilemahan on syötävän suloinen.

Neidin kortista löysin totuuksia itsestäni, osan hän oli minulta vaivihkaa tarkistanut, osan ihan itsenäisesti kirjannut muistiin :). Eka ja vika kohta herättivät erityisesti hilpeyteni!

Mies oli eilisen päivän 12h rogaining-kisoissa ja saapui aamuyöstä vasta kotiin. Jaksoi silti lasten kanssa nousta tekemään aamiaista, jota en kuitenkaan sovitusti saanut sänkyyn asti. Se on minusta niin haastavaa pupeltaa sitä leipäänsä siellä petinpohjalla, että sovimme jo joskus taannoin Miehen kanssa, ettei ole pakko tuoda aamiaista sänkyyn. Hyvältä se maistui pöydän ääressäkin kun oli rakkaudella tehty :).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!