perjantai 4. toukokuuta 2012

Lounais-Hämeessä tapahtuu!!!

kuva Kirjalöydön Facebook-sivuilta


Nyt on ihan pakko pitää mainoskampanja paikallisen tapahtuman puolesta! Eli keskiviikkona avattiin Forssan Kutomolla, vanhassa Finlaysonin tehdassalissa kuukauden kestävä KIRJALÖYTÖ OUTLET, joka on valtakunnallistakin huomiota jonkin verran käsittääkseni jo saanut. Kävimme tänään lasten kanssa tutustamassa tapahtuman antiin, reilu pari tuntia pyörähti huomaamatta. Teet ja mehut kyytipoikien kanssa välillä naamariin, ja takaisin kirjojen pariin. Kirjojen lisäksi paikallisia esiintyjiä päivittäin ja vaihtuvia teemoja koko kuukauden ajan! Suosittelen lämpimästi!

Me keskityimme luonnollisesti lastenkirjoihin tällä reissulla, mukaan tarttuivat: Hra Kuopukselle Lasten paperilennokkikirja, 5e, Neiti Esikoiselle Galaxi-ohjelmassakin seikkailleen Mimun sarjakuvakirja Kesäblues, 6e, yhteiseksi neljä Muumi-kirjaa pokkareina (Muumipeikko ja pyrstötähti, Muumipapan urotyöt, Vaarallinen juhannus ja Taikurin hattu), 3e/kpl, ja lisäksi Neidille yksi romaani, jonka nimeä en nyt muista, 3e. Itselleni Tiina Lymin Susi sisälläni, 4e, ja erään kaupungin matkaopaskirja, 6e, mahdollista ensi vuonna 10-vuotishääpäivän kunniaksi tapahtuvaa matkaa silmällä pitäen... Niin ja kaksi tuliaiskirjaa ystäväperheen pojille, toinen oli 1euron StarWars tarrakirja ja toinen 3euron junakirja. Yksitoista kirjaa 41euroa. Ei paha.

Tänään paikalla pyöri meidän lisäksemme lastenkirjoista tuttuja tyyppejä, mm. Patu, Hra Hakkarainen, Hertta, Risto Räppääjä :)   ja sekös oli lapsista hauskaa!


4 kommenttia:

 1. Etsin kuumeisesti tykkää nappulaa, mutta en löytänyt. :D

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä kovasti miettiä Forssassa käymistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, tule/tulkaa ihmeessä, ja sitten kyllä treffataan tuolla :)!!!

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!