sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012

Niin meni joulunpyhät ja vuosikin vaihtui. Se kadoksissa ollut joulufiilikseni ei tullut luokseni kunnolla ollenkaan, mutta häivähteli kuitenkin hetkittäin. 

Tapaninpäivän myrskyn aiheuttaman sähkökatkon hämäränhyssyssä koin kyllä tunnelmaa ja leppoisuuttakin, aika hidastui kun ei ollut sähköä. Kynttilänvalossa oli mukavaa lueskella.

Eilen, viime vuoden viimeisenä iltana ja tänään, on melkein tuntunut jouluisemmalta kuin viikko sitten. Siitä kiitos lumelle ja pakkaselle. 

Vuosi vaihtui siskoni ja hänen miehensä kanssa, viikolla nautimme isäni ja hänen vaimonsa seurasta neljä vuorokautta. Miehellä on ollut vapaata, minä nautin kolmen päivän työviikosta sekä menneellä että tulevalla viikolla.

Odotamme jännityksellä vauvauutisia, lastemme ensimmäinen serkku syntyy lähiaikoina... Juhla-asioita on ilmassa uuden vuoden ensimmäisellä viikolla enemmänkin; appiukko täyttää pyöreitä tiistaina (isot juhlat vasta keväällä anopin kanssa kimpassa), yhdeksäs hääpäivämme on loppuviikosta ja kummipojan ristiäiset lauantaina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!