lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kuka? Mitä? Missä? Millä? Milloin?

Seuraamissani blogeissa on tällä viikolla kyselty otsikossa esitettyjä kysymyksiä. Tässä minun vastaukseni, kera ensimmäisen kuvakollaasini. Siinä vähän kaikenlaista minusta, perheestäni ja tästä kevättalvesta. Kollaasin tekeminen oli niin kivaa, etten olisi malttanut lopettaa ollenkaan!


Kuka?

Kolkyt ja risat nainen, vaimo, äiti, tytär, isosisko, ystävä, sairaanhoitaja. Itseään tutkaileva ja omia juttujaan ruuhkavuosien melskeessä etsiskelevä iloinen itäsuomalainen, jonka rakkaus kuljetti taannoin lounaaseen. Yltiösosiaalinen, omituinen höpöttäjä, jolla kuitenkin on myös oma synkkä ja sisäänpäin kääntyvä puolensa.


Mitä?

Hetkiin tarttumista, arjen ilon ja onnen pilkahdusten tallentamista, kuvien kera ja välillä ilmankin. Lapsiperheen elämää, kirjoja, tuumailuja työelämästä, musiikkia, parisuhdetta, tunnelmia... kaikenlaista, mikä elämässäni milloinkin tuntuu tallentamisen ja jakamisen arvoiselta!


Missä?

Lounaisessa Hämeessä, maaseudulla aivan pello reunassa, keltaisessa rintamamiestalossa, sinivihreäharmaassa välikammarissa (joka on muuten talon ainoa tätä värimaailmaa edustava tila).


Millä?

Acer Aspire- merkkisellä läppärillä ja Canonin Power Shot A620-kameralla.


Milloin?

Pääasiassa iltaisin, vapaapäivinä päivälläkin. Toisinaan monta kertaa viikossa, inspiraation iskiessä parikin postausta päivässä. Välillä viikonkin luova tauko. 


Mitä mielessä nyt?

Kesken oleva Sirpa Kähkösen Kuopio-sarjan toinen osa Rautayöt (uusi kirjailijatuttavuus, joka on hurmannut minut täysin ja luulenpa, että luen tulevana yönä myöhään....), ensi viikko, mieheni viikon kestävä työmatka, jolle hän lähtee ihan kohta, menisinkö huomenna lenkille vai pelkästään latinos-tunnille vai kenties hiihtämään lasten kanssa, mitä ruokia voisin tehdä huomenna tulevaa viikkoa varten valmiiksi helpottaakseni iltoja... toivon, ettei Neiti Esikoiselle tai minulle tule Hra Kuopuksella eilen ollutta mahatautia. Eikä sitä miehenkään tarvitsisi saada!


Tämä kysymysleikki on käsittääkseni alunperin haastepohjalla toiminut. Moni on tämän jo tehnyt, joten haasteen saa täältä napata matkaansa kuka vaan!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuvakollaasi! pitäisi itsenikin perehtyä tohon Picasan käyttöön, kun se tältä koneelta löytyy...

    Jätin muuten siulle tuonne "ME"-postaukseen kysymyksen liittyen Iivanaisen levyihin.

    VastaaPoista
  2. Juu, luin kysymyksesi Kaisa, mutta kun en heti vastannut, niin unohtui! En omista yhtään tämän Johannan levyä, tätä Valmis-nimistä olen kirjastosta lainannut.

    Tuo kollaasin tekeminen oli ihan helppoa, ja tosiaan aika hauskaa.

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!