sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pajunkissoja, isoäidinneliöitä ja voitto kotiin!!!

Paljon kaikenlaista mahtui kuluneeseen viikkoon. Mies oli tosiaan poikkeuksellisesti töiden takia matkalla. Arjen pyörittäminen pitkästä aikaa itsekseen on näköjään aika väsyttävää, kaikki kunnia yksinhuoltajille tai semmoisille henkilöille, joiden puoliskot ovat vallan reissutöissä. Menin joka ilta aikaisin sänkyyn, tosin kirja kainolossa. Mutta enpä kyllä jaksanut lukeakaan kovin myöhään. Aikataulutetun alkuviikon jälkeen vapaapäivät sujuivat leppoisasti. Perjantaina teimme kotiaskareita Hra Kuopuksen kanssa; hakkasimme jäätyneitä lumivalleja autotallin edestä, kannoimme puita sisälle ja teimme yhdessä salaattia. Iso apu on jo pienestä miehestä! 

Eilen vierailimme Ystäväperheen luona. Hyvää ruokaa, kakkua, lasten riemua ja hulinaa. Taukoamatonta puhetta ja pulinaa Ystävän kanssa; lastenvaatehankinnoista varastonsiivoamisten kautta parisuhteen hoitamiseen ja saippuakokemuksiin. Tämän kaiken lisäksi sain opastuksen isoäidin neliöiden virkkaamiseen. Minä olen wannabe-käsityöihminen, mutta syntynyt peukalo aika keskellä kämmentä näissä perinteisissä käsityöasioissa. Siitä voin kertoa joskus toisella kertaa enemmän ja tarkemmin. Mutta nyt lähti villalankakerien jämät liikkeelle tässä talossa, ihanan koukuttavaa!

Miehen saimme kotiin tänään aamutuimaan. Sain tuliaisiksi Aslakin tirsateetä ja terva-mentholsaippuaa. Tee maistui  hyvältä ja saippua odottaa ulkosaunan kevätkauden korkkausta. Ulkosaunaan kuuluu mielestämme ehdottomasti erilaiset palasaippuat, mutta olenpa alkanut niitä käyttää muutenkin enemmän. Ja juurikin palasaippuioista Ystäväni kanssa keskustelimme eilen, hän on TODELLINEN palasaippuaihminen :)! Iltapäivällä hiihdimme lasten kanssa kantohankea pitkin pellon taakse hakemaan pajunkissoja. Ihanan pulleita ja pörröisiä ovatkin. Tuntuu ihmeelliseltä, että pääsiäiseen on melkein kuukausi vielä.

Viikon kruunasi tieto siitä, että olen voittanut Susan Järjellä ja tunteella-blogin kirja-arpajaisissa!!! Mikä mieletön tuuri, juurihan alkuvuodesta voitin Lumiomenan arpajaisissa... Tästä muistuu armotta mieleeni se, etten vieläkään ole saanut oman blogini synttäriarpajaisia pidettyä. Mutta tekeillä on, palkintoon vain vähän täydennystä mietin ;)!

2 kommenttia:

  1. Oli mukavaa tavata, seuraavaa kertaa jo odotellen. <3

    VastaaPoista
  2. Mietin jo kuumeisesti, milloin seuraavat treffit saatais järkättyä....

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!