tiistai 13. elokuuta 2013

Juuri ennen nukkumaanmenoa on pakko kirjata nämäOlohuoneen lattia valmistuu Mieheni osaavissa käsissä ja on kaunista noinkin, vaalean vahan saa vielä kuitenkin pintaansa.

Minun projektini on mm. eteisen ikkunanpokien maalaus, mikä on ärsyttävää puuhaa, enkä jaksaisi olla perusteellinen, saati huolellinen. Pöh.

Tänään aloitin olohuoneen seinien pohjatyöt. Se on nurkkia lukuunottamatta aika kivaa puuhaa. 

Kirpputorilta löysin pärekorin 4eurolla, todella siistin termarikannun 2,5eurolla ja ihanan lasipurkin 3eurolla. Kori täytyy pestä ja ehkäpä maalatakin...

Olen lukenut viikon aikana kaikki mielenkiintoisen Alussa oli Vehkosuo-blogin postaukset, ja tykästynyt kovasti Tessaan perheineen. 

Mietin blogini sisältöä, linjauksia ja jopa nimen vaihtoa! Syksyllähän aina puhaltaa uudet tuulet... ans kattoo!6 kommenttia:

 1. Melko reipasta kuitekin, noin yleiskuvassa. :) Ja kivoja kirppislöytöjä.

  Mut ei vielä ole syksy. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin juu aikas iloinen noista löydöistäni! Reipasta ja välillä vähemmän, mutta yritys hyvä... alkaa jo aika syksyistä olla... mutta ei se haittaa!

   Poista
 2. Oi, täälläpäs oli paljon päivityksiä ja kivoja kuvia!

  Liikutuin kertomuksestasi vanhasta äreästä miehestä miekin... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee sykleittäin näitä postauksia.

   Töissä mennään hetkittäin aika tunnevuoristoradalla...

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle. Ihanalta näyttää.

  Mä tein yhteen aikaisemmin omistamistamme asunnoista lankkulattian ja maalasin sen. Sitten myöhemmin löysin kuvan lattiastamme tekovaiheessa kun se oli puunvärinen..ja mietin, että vitsit- on se kyllä niin kaunis noinkin. Valintoja valintoja :)

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ilona, kiva kun tulit!

   Niinpä, valintoja on tehty urakalla, mutta onneksi aika yhteiset maut perheenjäsente kesken, niin on suht helpolla päästy!

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!