sunnuntai 9. joulukuuta 2012

JoulumuistiaiskierrätysaskartelutuunausOlipa kerran sairaanhoitaja, joka satunnaisesti harrasti inspiraatiopuuskan iskiessä askartelua ja tuunailua. Kierrätysasiatkin olivat lähellä sydäntä. Häntä kovasti mietitytti miten voisi uusiokäyttää työpaikaltaan syntyvää metallipurkkijätettä. Mukavan kokoinen purkki, jossa vielä muovinen, siisti ja hyvin kiiinni pysyvä kansi. 

Kyseisellä sairaanhoitajalla ei ollut vielä mitään valmista visiota siinä vaiheessa, kun päätti kerätä noita purkkeja. Sittemmin ahaa-idea syntyi, purkit saivat pintaansa nyt niin kovasti askartelupiireissä muodikkaita teippejä, ja kaappien kätköissä majailleita kiiltokuvia. Täytteeksi purkkeihin laitettiin jo aiemmin väkerrettyjä takkaruusuja (siis sytykkeitä) ja tyttären tuunaamia, jouluisia tulitikkuaskeja. Takkaruusujen tilalle tytär päätti laittaa voimisteluvalmentajiensa purkkeihin pipareita. Ei huono vaihtoehto sekään!

Perheen joulumuistiaispurkit olivat valmiita ja sairaanhoitajalla hyvä mieli. Edullista, kierrätettyä ja varmaa käyttötavaraa! Purkin voi sitten lahjan saaja kierrättää edelleen parhaaksi katsomallaan tavalla; laittaa metallinkeräykseen tai ottaa jonkinlaiseksi säilytysastiaksi.


1 kommentti:

Kiitos ajatuksestasi!