lauantai 17. joulukuuta 2011

Sokerileipurit vauhdissa ja jouluaatoksia
Tämmöistä meillä eilen ja tänään. Lisäksi viitisenkymmentä karjalanpiirakkaa, joista noin puolet pääsi pakastimeen odottamaan joulupöytää. Muuta en sitten leivokaan. Onneksi aattona meillä syötävä ateria kootaan nyyttäriperiaatteella, kun pöydän ympärille kokoontuu kahdeksan henkilöä. 

Joulufiilikseni lymyilee yhä jossain, hetkittäin se on minua kyllä jo lähestynyt vaivihkaa erinäisissä tilanteissa: saadessani asiakkailtani suklaisia paketteja runsaiden kehujen, kiitosten saattelemana tai Neidin koulun joulujuhlassa. Mutta pääasiassa mennä porskutan arjen aherruksessa, mieli hiukan apeana ja kurjaa säätä sadatellen. En tiedä vaikuttaako sekin asiaan, ettei minulla ole pyhiä enempää nyt joulun aikaan lomaa. 

Huomenna kuitenkin menemme lasten kauneimpiin joululauluihin ja mahdollisesti kuustakin hakemaan. Mutta nyt saunaan! 

Voi hyvin ja kaunista 4. adventtisunnuntaita!2 kommenttia:

  1. Kauniiksi koristeltuja pepparkakkuja! Onko tuo piirakoiden rypyttäminen sulla hallussa? Musta se on mahdottoman vaikeeta, sen kerran kun oon tehnyt, ovat olleet aika ruttusia ja muotopuolia..vaan makuhan se pääasia, että tekosyy vain olla tekemättä ;). Ihanaa joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
  2. Kyl vain rypytys sujuupi :)! Onhan se vähän hankalaa, ainakin taikinan pitää ollaa just eikä melekein sopivaa siihen hommaan. Nyt tuli tosi hyvä taikina ja piirakoista kauniita :)!! Puspus ja halit sinnekin, etenkin pikku kääryleelle!!!

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!