tiistai 13. joulukuuta 2011

Enkelihymyjä


 " Oletko kohdannut enkelin toisessa ihmisessä? Saanut ehkä apua pyytämättä tai kohdannut jonkun, joka on hetken kulkenut rinnallasi, kuunnellut ja ymmärtänyt?

Jokainen voi olla häivähdys enkelin hyvyyttä toiselle. Usein tarvitaan vain pieni hetki aikaa: kuulevat korvat ja näkevät silmät löyvät paikan hipaista toista enkelin lailla."

- Tiina Laaninen, kirjasta Enkelihymyjä -

Yksi sivu elämässäni on kääntymässä, kun jätän MLL:n paikallisyhdistyksen puheenjohtajuuden neljän vuoden, ja koko hallitustyöskentelyn seitsemän vuoden jälkeen. Vuosiin on mahtunut uusia ystäviä, paljon naurua, iloa, asioiden järjestämistä, monta kokousta, hermoilua, tuskailuakin välillä, mutta lyhyesti kiteytettynä antoisia hetkiä paikallisten lapsiperheiden, lasten ja nuorten hyväksi, ruohonjuuritasolla ahertaen. Vapaaehtoistyössä kiteytyy mielestäni konkreettisesti se, että sen mitä annat saat takaisin. Kun olen ollut järjestämässä toisille ihmisille tapahtumia ja toimintaa, olen saanut paljon myös itselleni.

Sain "jäähyväis"lahjaksi ihanan Minna Immosen kuvittaman ja Tiina Laamasen kirjoittaman/kokoaman kirjan Enkelihymyjä. Oli vaikea valita minkä tekstin tähän kirjoittaisin, niinpä laitoin saman jonka hetki sitten luin ravintolaillallisemme päättyessä hallitusaktiiveillekin ääneen. Kokonaan en toki MLL-toimintaa hylkää, mutta jonkinlainen hengähdystauko kuitenkin alkaa, koska olen ollut aktiivisesti mukana monessa näinä vuosina. 


"Enkeli on jokainen, jolle on uskottu tehtävä. Enkeleitä ovat kaikki ne voimat, jotka ihmisessä asuvat." 

- Moses Maimodines-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!