torstai 18. elokuuta 2011

Kolme kysymystä

Syysleimu mummolan pihalla elokuussa -09

Blogeissa näkyy kiertävän "The Sweetest Blog"-tunnustus, ja seuraamissani blogeissa se on laitettu jakoon vapaasti. Sama täällä, ottakaa ja vastatkaa tekin! Minäkin päätin vastata näihin kolmeen kysymykseen;

VÄRI - pidän moneita väristä, mutta jos nimettävä vain yksi, niin se lienee oranssinpunainen, terracotta, tiilenpunainen... mikä sitten virallinen nimitys lienee. 

RUOKA - vaikea valita, kun niin kovin kaikkiruokainen ja "hyväsyömäinen" olen. Kaikkea menee suolaisesta makeaan, mutta lihaksien kanssa välillä nirsoilen. Puuro-ja keittoihminen olen, nytkin syön kolmatta päivää kookos-linssikeittoa :)!

MATKAKOHDE - olen harrastanut pääasiassa kotimaan matkailua, niin lapsuudenperheen kuin omankin perheeni kanssa. Emme ole mieheni kanssa käyneet Tallinnaa pidemmällä yhteisen 13 vuoden aikana (tämä tilanne tosin muuttuu syyslomalla...). Mutta jos mietin ulkomaiden monista kohteista ja mahdollisuuksista, minne haluaisin mennä, niin Kuuba voisi olla yksi kiinnostava kaukokohde... ( lattarirytmit... ) Mutta onnellinen olen kyllä kotiseudun tai Lapin maisemistakin. Suomessa on niin valtavasti nähtävää, etten ihan hirmusti ole maailmalle hinkunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!