keskiviikko 7. lokakuuta 2015


" Talvi-iltoina ihmettelen tähtiä, lohdutuksen lamppujani.
Kevätiltoina taivaan kuulasta kantta.
Kesäiltaisin ihmettelen auringon hitaita hyvästejä.
Syyspimeällä taivaan sysimustaa turkkia.
Ja kaikkina öinä, aamuina ja päiviniä niiden välillä, 
en ihmettelemästä lakkaa.
Päivä päivältä piirtyy elämä."-Annukka Tiitinen-Tämän runon ja näiden kuvien avulla talletan tämän hetken hyvän fiiliksen tältä aamulta. Tai on se fiilis ollut monena muunakin päivänä. Paljon hyviä asioita ilmassa & tiedossa; kohtaamisia tärkeiden kanssa, musiikkia, innostavia tulevaisuudenvisioita töiden ja oman itseni kehittämisen suhteen.  Niiden innostamana ja voimaannuttamana kohti kaamosta!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi kiitos Maria, ihana kun kommentoit! Minä seurailen sinun aktiivista instatiliäsi :) Oma luurini ei oikein tykkää koko sovelluksesta, niin en saa sinne ladattua kuvia ollenkaan tällä hetkellä.

   Poista
 2. Upeat kuvat (kuten aina) ja hieno runo. Minäkin pidän Annukka Tiitisen runoista ja olen niitä blogiinikin joskus sopivassa yhteydessä tuonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna, ja kiva kun kommentoit! Ihana huomata, että blogillani on edelleen lukijoita, vaikka olen ollutkin aika hissukseen ja kirjoitellut harvoin.

   Ja kiitos, maisemakuvia on taas viime aikoina tullut otettua, kun luonto tarjoilee upeuttaan :) Annukka Tiitinen on minun isäni vanhempien kummityttö ja asunut mummolani naapurissa :)

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!