keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Hissukseen hidastellenkuva napattu toukokuisena iltana kotipihalla


Olen lomalla ensimmäistä viikkoa, töihin palailen vasta heinäkuun puolivälissä. Ihanaa.

Muita tärkeitä ja mukavia asioita viime aikoina:

- Maailman ihanin nainen- naisten identiteettityöpaja Kainuun opistolla Paltamossa 7.-10.6. oli hieno ja tärkeä kokemus. Oli enemmän kuin tarpeellista olla reissussa yksin, tehdä vain itseeni liittyviä asioita, olla ihan ventovieraiden parissa ja vieläpä valokuvata + saada itsestään kasapäin valokuvia... luulen, että moni asia tuon viikonvaihteen jäljiltä on vielä käymistilassa mieleni sopukoissa, toivon mukaan ammennan siitä vielä pitkään. 

- sain kuvata viime viikonvaihteessa työystäväni esikoistyttären konfirmaatiota ja ottaa ns virallisia rippikuvia. Omasta mielestäni saimme aikaiseksi monta hyvää kuvaa, mutta en ole vielä kuullut kunnolla kriittisen teinineidon mielipidettä...

- olen Miehen peesissä juoksennellut pitkästä aikaa pieniä lenkkejä ja se tekee kyllä hyvää niin kropalle kuin nupille

- lähdemme ensi sunnuntaina lomareissulle Gdanskiin Miehen siskon perheen kanssa, matkakuume jo kutkuttelee mukavasti...

- vaikka todella moni asiaa odottaa pihamaalla hoitamistaan, niin en olekaan stressannut niistä nyt loman alkaessa... kaikki ajallaan, yritän iskostaa kaaliini :)

- tyttärellä alkaa voimistelutreeneistä loma huomisen jälkeen, joten emme ole tuon Puolan matkan lisäksi sidottuja mihinkään aikatauluhin pariin viikkoon, jee!4 kommenttia:

 1. Monenlaista ihanaa hissukseen hidastelua siellä! Etenkin valokuvaus ja Puolan-matka. Hyvää juhannusta ja ihanaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Katja, leppoisaa keskikesän juhlaa Sinulle ja perheellesi! Kiva tietää, että harvasta päivitystahdista huolimatta blogillani on seuraajia :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Niina, tämä oli taas näitä "naps vaan"-kuvia, koneelle siirrettyäni vasta kunnolla itsekin tajusin kuvan hienouden! Kiva, että Sinä myös olet linjoilla edelleen :)

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!