perjantai 13. huhtikuuta 2012

Day 13; "Something I found"

Kävimme tänään Sirkus Finlandiassa, joka tuntuu kyllä siltä ainoalta oikealta sirkukselta. Ohjelma oli mielestäni parempi kuin pari vuotta sitten viimeksi näkemäni. Trapetsiesitys toi mieleeni ihan ensimmäisen sirkusvierailuni noin viisivuotiaana. Olin tuolloin kärttänyt isältä sirkukseen pääsyä. Hän ei heti alkuun sitä luvannut ja taisipa tuskastuakin jankutukseeni.

Isä kuitenkin yllätti minut, oli saanut vapaaliput töistä ja pääsin kuin pääsinkin sirkukseen. Muistelen ihan itkeneeni onnesta asian selvittyä! Parhaiten tuosta ensimmäisestä sirkusreissusta on jäänyt mieleeni trapetsieistys, koska en ollut varmasti mitään vastaavaa koskaan ennen nähnyt. Olin saanut jäätelön, ja pidin sitä puoliksi syömääni tuuttia hankalasti suussani, kun sille trapetsitaiteilijalle piti niin kovasti taputtaa...

Tänään sirkuksessa meidän kanssamme oli ystävä kera kahden lapsosensa. Elämyksen jakaminen tärkeiden ihmisten kanssa moninkertaistaa sen; nauroimme vedet silmissä vatsastapuhujalle, kauhistelimme melkein kädet silmillä, kun neljä miestä ajoi metallipallossa ns Surmanajoa ja ihailimme mm. akrobaatteja.

Myöhemmin illalla muistelin Miehelleni, miten joskus teini-iän kynnyksellä sirkusmaailma ja -elämä kiehtoi minua kovastikin. Tallityttöinä pääsimme parin kaverin kanssa hiukan auttamaan sirkusponien hoidossa, keräsimme niiden jouhia muistoksi... ja taisipa siinä sivussa tulla vaihdettua joitakin merkitseviä katseita komeiden sirkuspoikien kanssakin :)!

Something I found... löysin siis tänään hyviä muistoja ja tunteita; iloa, jännitystä, hämmästystä ja ihailua! Ei yhtään hassumpia löytöjä vai mitä? Tätä kuvahaastetta voi täällä blogin puolella toteuttaa avarammin, sanojen avulla, mikä sopii minulle vallan mainiosti. Toverini Liinu teki niin jo viime kuussa ja se oli mielestäni aikas hyvä oivallus. Tästä innoittuneena ainakin tämän päivän kuva sai tekstiä hiukan enemmän aikaiseksi.

Löytämistä jatkan huomenna eräällä kurssilla, jonka pääaiheena on itseensä tutustuminen...

Leppoisaa viikonloppua Sinulle!


p.s. Picasaan on tullut uusia kuvankäsittelysysteemeitä ja niillä olen kikkaillut viime päivinä :)1 kommentti:

Kiitos ajatuksestasi!