sunnuntai 2. lokakuuta 2011

The Löytö
Ensimmäinen yhteinen huonekalumme on Mieheni osto-ja myyntiliikkeestä aikoinaan löytämä pieni, kolmilaatikkoinen 1950-luvun lipasto. Semmoinen kaunis, yksinkertainen koivulipasto, hyvässä lakassa ja täyttä puuta.

Kotimme sisustus on sekoitus uutta ja vanhaa, ja uusvanhaakin löytyy. On Ikeaa ja muutama talon mukana tullut kaluste. On lastulevyhässäköitä ja täyttä puuta. Haluaisin pikkuhiljaa hankkia enemmän oikeasti vanhoja kalusteita. Tuo ensimmäinen yhteinen lipastomme on olohuneen vakiokaluste, ja olen haaveillut jostain saman aikakauden, hieman isommasta kaapista tai lipastosta sen kaveriksi olohuoneeseen.

Haaveilu ja odotus palkittiin viime viikolla. Jos etsit varta vasten mitä tahansa asiaa tai esinettä kirpparilta tai vastaavasta, et löydä. Sitten marssit "ihan vaan nopeasti käydään tsekkaamassa"-periaatteella johonkin liikkeeseen sisään; ja TADAA!! Siinä SE on!!! 

Tämä kaunistus löytyi naapurikaupungin Nuorten työpajan myymälästä. Se oli tuotu sinne juuri, hintalappuakaan ei oltu ehditty laittaa paikoilleen. Myymälässä sattui olemaan vielä ale-päivä, kaikki -25%. Maksoin tästä täyspuisesta, ehjästä ja siististä kaapista 30euroa. Pientä karheutta toki lakkapinnassa on, ja näkee missä kohti on kukkaruukku joskus seissyt, mutta ne ovat vain ajan patinaa ja elämän jälkiä. Avaimet tallessa ja lukotkin toimivat sekä ihastuttavat hyllypaperit paikoillaan. Kaiken kukkuraksi löytyi hyllypaperin alta vanha rippikoulutodistus :). Siitä päätellen kaappi pääsi kotinurkille takaisin. 

Kaapille löytyi kyllä paikka heti olohuoneesta, ja sain sinne piiloon PlayStation-peliin liittyvät ohjaimet sekä pelit ja ohjeet. Lisäksi osa kirjoistani pääsi kaapin suojiin. Olen kuitenkin jo pitkään suunnitellut olohuoneen totaalista uudelleen järjestämistä, joten voi olla että paikka vaihtuu vielä useamman kerran. En ole aikoihin jaksanut sisustaa ja siltä meillä kyllä on näyttänytkin... nyt pitkästä aikaa sisustuskärpänen on tainnut ohimennen hipaista ainakin siivenkärjellään minua, koska nämä asiat ovat alkaneet kiinnostaa. Ja kun ei aukaise tietokonetta viikonlopun aikana, ehtii yllättävän paljon... mutta se on sitten jo toisen postauksen aihe se :)!

2 kommenttia:

Kiitos ajatuksestasi!