lauantai 7. toukokuuta 2011

Saldo
+ olen noudattanut juoksukoulun treeniohjelmaa kerrankin koko viikon ( tiistain peruslenkin sijasta tosin kahvakuulatunnilla, mutta sehän on mitä kokonaisvaltaisin ja juoksemista tukeva laji), huomenna vuorossa pitkä lenkki ja sunnuntaina kevään viimeiset Latinos-tunnit (siellä olen käynyt harmillisen vähän)

+ sain asiakkaalta suklaalevyn, jätin sen toimiston kaappiin. Normaalisti olisin avannut sen heti ja syönyt ainakin puolet kerralla... (ja loput parin tunnin päästä)

+ kävin kolmena päivänä syömässä kunnon lounaan, täytin reilusti yli puolet lautasesta ihanilla raasteilla ja salaateilla. Otin kahtena päivänä myös jälkiruoan (joka valmiiksi annosteltu sopivasti, joten ei överimahdollisuutta) (kiisseli ja suklaamousse olivat sopivat pikkumakeat ruoan päälle). Torstaina minulla oli töissä salaattieväät. Ihan älyttömän tärkeä on tuo kunnon lounas. Jos en ehdi syödä töissä, syön sitten kotona illan aikana koko ajan.

+ olen pitänyt ruokapäiväkirjaa... melkein joka päivä. Se auttaa minua pysymään kohtuudessa. En mittaa, punnitse ruokia tai laske kaloreita, mutta kirjoitan syömiseni, fiilikseni yms ylös.

+ en ole syönyt töissä yhtään kahvipullaa tms, tosin enhän sitä kahviakaan juo juuri ollenkaan

+ meillä oli oikein onnistunut äitien ilta yhdistyksen toimesta, ihania ihonhoitotuotteiden kokeilumahdollisuuksia, kasvohierontaa, hyvää ruokaa ja seuraa, sekä rauhassa saunomista

+ Hra Kuopus oli tänään ihastuttavan suloinen muskarin kevätjuhlassa

+ käytin lapsia luottokampaajani luona ja sen jälkeen kävimme kevätmarkkinoilla

+ mies sai siivottua verstashuonetta, jotta saisi siirrettyä sinne yläkerrassa remontin jäljiltä lojuvat työkalut

+ kohta kuukauden jatkunut talvivaatteiden pesu ja varastoon siirtäminen on saatu päätökseen

- unohdin lähettää äitienpäiväkortin (mutta onneksi muorikulta ei moisesta harmistu)
- olen nukkunut liian vähän
- olen venytellyt liian vähän
- olen juonut vettä liian vähän
- hyppään liian usein vaa'alle, se ei hyödytä mitään!
- olen harmitellut ja tuskaillut liikaa tekemättömiä asioita, voisin siihen menevän energian käyttää itse tekemiseen

Plussan puolella ollaan :)! Kuva ei liity tekstiin mitenkään, mutta halusin jakaa kanssanne pihamme kevään etenemistä... kevään Saldoa, joten meneehän se otsikon alle myös!

2 kommenttia:

  1. Saldostasi löytyy kuitenkin plussia enemmän kuin miinuksia, hyvä Kirsi. Itse jojoilen aika paljon myös tuon painon kanssa riippuen vuodenajoista, juhlista yms., mutta olen pyrkinyt käymään kerran viikossa vaakalla samana päivänä ja samaan aikaan (perjantai tai lauantai aamuisin) ja se toimii! Paino heilahtelee n. kilon säteellä. Sit voi taas rauhassa mässyttää herkkuja viikonlopun ja skarpata alkuviikosta niin paino näyttää taas vaakalla hyvältä! Kokeilehan sinäkin sitä! Mieli tekee kyllä välillä useammankin mennä vaakalle, mutta en anna itselleni periksi mennä sinne :)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!