sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Sisällä; tautisia tyyppejä osa 2


Neidin huovuttama söpöläinen kaulakoru, aivan miun värinen!!Hra Kuopuksen lahja, tiskirätti :)


VierihoidossaGogot ovat juuri nyt must juttu!!!Jos viikko sitten otsikoin Pihalla, niin nyt Sisällä. Perjantaina kävin kyllä aamusta aikaisin kampaajalla ja illalla pääsin räkäisenä hra Kuopuksen kanssa ensimmäisen muskarivuoden kevätjuhlaan. Nti Esikoinen on tarvinnut välitöntä läsnäoloa suurimman osan valveillaoloajastaan. Isäntä on ollut töissä, ja hra Kuopukselle on pitänyt viritellä oheistoimintaa. Onneksi appivanhemmat pääsivät neidin seuraksi tuon kevätjuhlan ajaksi, ja veivät herraa Kalamarkkinoille eilen. Ihmeen hyvin nuori mies on kyllä tilanteen ottanut...

Vesirokko on kamalampaa kuin mitä muistin omasta lapsuudestani. Ikäväksi sen toki muistin, mutta aikamoista elämää on kaksi viimeistä vuorokautta eletty... Tytär on vielä perinyt (kuulemma) äitinsä tyylin sairastaa eli täysillä valitetaan ja koko ajan... (Yhtään vähättelemättä pienen vaivoja!! ) Ensimmäisessä kuvassa eletään perjantain aikaisia hetkiä, jolloin ei mitään kutinoita eikä poltteita vielä ollut.

Äitienpäivän aamun kunniaksi heräsin siihen, että hra Kuopus etsi kadonneita Gogojaan; "Äitiiii, missä ne on, kun tässä pussissa ei oo ku kolme ja niitä on yheksän!!! Ne oli siellä äsken ja nyt ne ei oo siinä enää ja mää vaan katoin toiseen suuntaan ja ne hävis!!!! " Huhhei, löytyiväthän ne heti kohta ja pääsivät kahvinkeittoon :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!