perjantai 21. toukokuuta 2010

Hajuaisti kovilla


Mutta ei suinkaan noiden kuvissa esiintyvien ihanuuksien takia!!! Kuvat ikään kuin kompensoivat tätä aromirikasta ilmastoa, joka meillä on vallinnut kaksi viimeistä vuorokautta. Asumme aivan pellon laidalla, ja tänä vuonna oli taas vuorossa sianlannan levitys. Että se haisee pahalle!!!! Onneksi tänään käänsivät lannan maahan ja taisipa jo kylvökonekin käydä, joten voiton puolella ollaan. Yöt olleet melkoisen tukalia, kun ei hajun takia ole voinut tuulettaa. Vaatteisiin tarttuu haju hetkessä, iho ja hiukset löyhkäävät myös. Hajua uhmaten avasin kuitenkin riippumattokauden eilen. Kuka arvaa lempivärini?? :)

Violettiin sireenin, jonka lajiketta en muista, näyttää vihdoinkin tulevan kukkia reilusti. Sitä on hoitoleikattu melko rajusti, koska raukka eli pitkään ison tammen varjossa. Nyt tammen kaadosta on jo viisi vuotta, joten sireeni on voimaantunut. Voi miten olenkaan siitä onnellinen!

Ihmeesti tuo puutarha heräilee, vaikka huonommalla hoidolla ovatkin kasviparat olleet pari viimeistä vuotta. Remontin aikana tuntui puutarhatouhut toisarvoisilta, mutta hiljaa hyvä tulee tässäkin asiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!