keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Sisäinen voima - 365 ajatusta parempaan arkeenTorronsuolla elokuussa 2014, kuva Liinu Kärkkäinen


"Vaikka olisit kulkenut itsetutkiskelun polkua monta vuotta, silti päivittäin opit tai oivallat jotain uutta joko itsestäsi tai muista ihmisistä. Välillä kaikki on hyvin selkeää ja välillä taas et saa mistään tolkkua. Hyväksy, että kaikki tunteet kuuluvat tälle tielle, etkä ikinä ole valmis. Olet ikuisella matkalla. 

Usein oma tiesi nykyiseen pisteeseen on käynyt kriisin kautta. On myös hyvä tiedostaa, että mitään kriisiä et oikeasti edes tarvitse, jotta voisit alkaa elää sitä elämää, mitä sisimmässäsi tahdot elää. Milloin tahansa voit muuttaa elämääsi millä tavoin tahansa. Kukaan ei estä sinua, korkeintaan hidasteena ovat omat ajatuksesi. Oivalla, että arkesi voi olla todella hyvää. Se voi olla todella hyvää sittenkin, vaikka olisit elänyt kauan tuntematta itseäsi tai ilman, että olisit tunnistanut tunteitasi ollenkaan. Arkesi voi olla hyvää, vaikka tähän asti olisit takertunut enemmän vastoinkäymisiin kuin onnistumisiin ja iloihin, joita arki tarjoaa sinulle jatkuvalla syötöllä. 
Jos tunnet paloa toisenlaiseen arkeen juuri nyt, lakkaa odottamasta. Jokaisena aamuna voit herätä uutena tyyppinä fiilistelemään sitä kaikkea, mikä sinua ympäröi. Kun vielä lisäksi tiedostat, että on olemassa kaikki se, mitä et voi nähdä, niin elämäsi muuttuu todella jännittäväksi."
- Jenny Beliz-Henriksson-


Oletko sinä tutustunut jo kirjaan nimeltään Sisäinen voima - 365 ajatusta parempaan arkeen? Minä toivoin äitienpäivälahjaksi tätä teosta, ja olen jo jonkin aikaa tykännyt Facebookissa kirjan sivuista lukien siitä päivittäin esiin nostettuja ajatuksia. Niin osuvia tekstejä, ettei mitään määrää!! Työtoverini oli saanut lahjaksi tämän kirjan, ja eräänä iltana ruokatauolla aukaisimme vuorollamme umpimähkään kirjan; jokaiselle löytyi omaan tilanteeseen sopiva teksti. 

Kirjan takana on Jenny Beliz-Henriksson niminen nainen, joka kirjoittaa mm. Vastaisku ankeudelle-nimistä blogia. Kirjan ensimmäinen painos on myyty tällä viikolla loppuun ja uutta tehdään kovaa vauhtia. 5 kommenttia:

 1. Kiitos Kirsi tästä postauksesta ja kauniista sanoistasi! Uusi painos tosiaan lähtee painoon tänään, ehtii hienosti äitienpäiväksi :) Onnellista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenny ja kiitos vierailusta & kommentistasi! Ja samoin, oikein leppoisaa lauantaita :)

   Poista
  2. Voi että,mie haluun kans tän!! Voisitko vinkata T:lle... ;-) <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katja, kuva on yksi monista, joita ystäväni Liinu napsi läheisellä suolla viime elokuussa, kun olimme aamusumuretkellä. Kiva kun vierailit!

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!