torstai 5. helmikuuta 2015

Ilahduin


Life in order- blogin Iina ilahdutti minua eilen iloisesti! Olen löytänyt hänen bloginsa viime kesänä etsiessäni matkavinkkejä Gdanskia varten. Sieltä olen löytänyt monta muutakin mukavaa juttua, kurkkaapas Sinäkin!


Ja tämän ilahduttamisen säännöt menevät näin:


  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa.
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)


Miepä haluan ilahduttaa remppahommissa ahertavaa Keskeneräinen-blogin Ilonaa sekä Lauraa, jolla samanlaisia puuhia Sateenkaaria ja serpentiiniä-blogissa ja Rouva Rimppakinttua pikkulapsiarjen keskellä!


2 kommenttia:

  1. Kiva, että lähdit mukaan! Laittaisitko minulle sähköpostilla osoitteesi, niin pieni ilahdutus löytää perille :) lifeinorder.iina (at)gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!