sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Loppusuora häämöttää...

Kuten olette huomanneet, en jaksa raportoida remonttiamme täällä blogissani. Tai siis siihen ei vaan ole aikaa. Ja eipähän tämä olekaan sisustus-tai remppablogi. Tämä on päiväkirjamainen ajatusten-ja fiilisten tallennuspaikka, jossa mukana koko elämäni kirjo... mutta nyt muutama maistiainen ihanasta, uuden elämän saaneesta pönttöuunistamme, mahdottoman kauniista Lumikidetapetistamme, joka pääsi eilen seinään sekä uunin väriseksi maalamastani vanhasta jakkarasta ja kynttilänjalasta, joka Mummolan perintöä. Sisäinen tuunaajani on herännyt pitkästä aikaa :)! Niin huippua saada valmista jälkeä aikaiseksi, olohuoneesta puuttuvat enää katto-ja jalkalistat sekä pientä hienosäätöä uunin ja lattianrajan saumauksen kanssa. JEE!10 kommenttia:

 1. Voi että miten tuo uuni on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, olemme itsekin tosi tyytyväisiä väriin! Ja uudelleen muurattuna lämmittää taas montakymmentä vuotta eteenpäin turvallisesti.

   Poista
 2. kaunista tuo tapetti ja uunin uusi ilme jakkaroineen...

  VastaaPoista
 3. Upean näköinen tuli uunista!

  VastaaPoista
 4. Aikas makeen värinen pönttöuuni :) Nyt alko tekeen mieli meillekin värikkäämpää pönttöuunia. No ehkä sit joskus kun olkkarin remppa on ajankohtainen siitä tuleekin jonkun muun värinen kuin keltaiseen taittuva valkoinen ja semmonen jossa ei sormenjäljet näy ihan heti :D
  -Noora-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan sanon nyt kun alkuarkailun jälkeen oikea väri löytyi!

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!