perjantai 19. heinäkuuta 2013

Remonttikatsausta

Olohuoneen seinissä on ollut kolme erilaista tapettia ennen 80-luvulla laitettua lastulevyä, jonka päällä on sitten vielä kaksi kerrosta tapettia, toinen meidän muuttovaiheessa laittamaa. 

Purujen seassa on puolen kylän matonkuteet tai siltä se ainakin vaikuttaa. Joku timpuri on polttanut takavuosina Coltia, tumppeja sekä kaksi rypistettyä askiakin bongattu tänään. 

Hiiret ovat kaivaneet käytäviään puruihin ja villoihin, jotka väistyvät selluvillan tieltä. Tai siis purut jäävät, mutta lasikuituvillan tilalle tulee selluvillaa. Pönttöuunin betonipohjan vierellä oli iso hiirulaisten käytävä, josta kävi aikamoinen viuhuna!

Pönttöuuni muurattiin tällä viikolla uudestaan, nyt kuivuilee rauhassa ja me mietitään sen tulevaa väriä. Kuten myös seinien väriä ja tapettia. Varmaa on, että yhdelle seinälle tulee tapetti. 

Suren edellisten asukkaiden halua piilottaa vanha olohuoneen katto, se taitaa olla tämän remontin suurin eriävät näkemykset aiheuttava tekijä... 

2 kommenttia:

  1. Teilläpäin on kyllä ollut melkoista tehokkuutta ilmassa. :) Mielenkiinnolla odotan kuvia valmiista huoneesta.

    VastaaPoista
  2. Jep, sit kun aletaan hommiin, niin sit tapahtuu ;)! Mielenkiinnolla odotamme myös sitä, miten paljon lämpöisemmät lattiat meillä on toivon mukaan ensi talvena!

    Kuvia tulee varmasti :)

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!