lauantai 18. toukokuuta 2013

Havaintoja


- pihallamme voi nauttia akrobatiaesityksistä monessa muodossa

- vihreys ja valo lisääntyvät hurjaa vauhtia

- piha ja kasvit elävät omaa elämäänsä, riippumatta siitä miten paljon ehdin siellä hommailla... huojentavaa(ko)

- pelargoniat ovat ihania, ostin uusia kuusi kappaletta, vaikken oikein saa niitä talven yli pidettyä hengissä (alimman kuvan vanhassa kattilassa ja sen päällä olevassa ämpärissä kaksi erittäin riutunutta viime vuotista pelargoniaa, odottavat elvytystä)

- päätimme tehdä hiekkalaatikosta mansikkamaan, koska siellä ei enää omat lapset puuhaile, ensimmäiset mansikantaimet hankittu... nyt kun joku ehtisi ne vielä istuttamaan... tai ehkäpä toiselle puolelle laatikkoa mansikoita ja toiselle kesäkukkia...

- kotimme sisäänkäynnin edustalle kertyy yhtä sun toista, kuten tuosta samaisesta alimmaisesta kuvasta näkyy! (vaalea emalikattila on biojäteastia, joka on matkalla kompostille tyhjennykseen)

-  kun tarpeeksi kauan odottaa inspiraatiota johonkin hommaan, niin sitten saakin kerralla tehtyä paljon; lapset muuttivat noin kk sitten eri huoneisiin ja yläkerta on ollut siitä lähtien kaaoksen vallassa, kun ns. ylimääräiset tavarat ovat hakeneen paikkaansa, mutta tänään sain käytävän siivottua ja monta tavaraa paikoilleen

- ensimmäiseen kesälomapätkään on enää vajaa pari viikkoa

- juuri kun ajattelen, että taidan tehdä tietoisen päätöksen bloggaustauosta ajan-ja inspiraationpuutteen takia, huomaan kirjoittavani tätä postausta :)

1 kommentti:

  1. Meilläkin piha elää ihan omaa elämäänsä ja annan kaikkien kukkien kukkia (varsinkin voikukkien...).

    Ei meillä ihan noin hurjia akrobatiaesityksiä onneksi ole, vaikka kaikkia lajeja futiksesta puussa roikkumiseen harrastetaankin.

    Minullakin pienoinen blogikriisi, kun tuntuu, että onko mitään ketään kiinnostavaa sanootavaa just nyt....

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!