torstai 9. huhtikuuta 2015


Tuntuu hiukan pinnalliselta laittaa sisutuskuvia kun en nyt juurikaan ole kotia stailaillut viime aikoina. Olohuone kuitenkin on mielestäni kotimme kaunein huone, ja sen saa pienellä vaivalla järjestykseen, jolloin mielikin voi rauhoittua, edes hetkeksi. Harmaat Lumikidetapetit ja harmaaksi maalatut seinät vaalean lattian sekä katon kanssa olivat hyvä valinta värimaailman pohjaksi. Vihreän, harmaan ja siniharmaan eri sävyt tuovat vaihtelua, ja jokin aika sitten siirsin talven/joulunajan punasävyiset viltit sekä tyynyt pois. Neiti Esikoinen teki muuten koulussa kauniin tilkkutyynyn, joka sopii todella hyvin olohuoneeseen.

Mutta se sisustuksesta.

Muuten elämä etenee tasaisen varmaa vauhtia eteen päin. Pääsiäinen meni töissä lähes kokonaan. Sitä ennen pyörähti pari päivää kätköillessä, kun Isä vaimonsa kera oli visiitillä. Tyttären voimisteluharrastus kisareissuineen rytmittää arkea vuorotyöni lisäksi. Voimauttavan valokuvauksen ammatilliset perusteet opintoni etenevät, enää yksi työpaja jäljellä. Meneillään on työyhteisöprojekti ja myös asiakasprojektia pitäisi käynnistellä. Lisäksi minua kiinnostavat uudet lisäopinnot työn ohessa, erityisesti henkiseen kasvuun ja ihmisenä kehittymiseen liittyvät. Aika näyttää mitä tapahtuu.

Tänään ja huomenna on vapaata, kevätaurinko lämmittää eilisen myrskyn jälkeen ihanasti. Vien ensimmäistä kertaa pyykit ulos.
4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanan seesteiseltä. :) Ja kuullostaa myös. Pieni annos kelpaisi tännekin, edes olohuoneeseen. Siellä kun lähinnävallitsee jatkuva kaaos.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tänään makasin puolen päivää seesteisenä seesteisessä olkkarissamme vapaapäivän kunniaksi. Oikeastaan joku vatsapöpön poikanen väsytti oloa sen verran, että annoin itselleni luvan pötkötellä pitkälle iltapäivään.

  Kaaosta löytyy meiltäkin, heti tästä olkkarin vierestä työhuoneesta ;)

  VastaaPoista
 3. Lumikide on ihana! Kiitos viimeisestä, otetaan uusiks joskus

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi, sopii uusinta oikein mainiosti :) ja kyllä Lumikide on <3

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!