lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kevättä ilmassa
Neiti Esikoinen on kehittynyt huimasti voimisteluharrastuksessaan puolentoista vuoden aikana, vuodenvaihteessa tuli siirto kisajoukkueeseen ja ensimmäiset kisat olivat viime lauantaina. Pitkä päivä ja kisajännityksen laukeaminen painoivat Neidin mieltä, kun lähdimme pajunkissoja hakemaan seuraavana päivänä. Raitis ilma ja aurinko tekivät kuitenkin tehtävänsä, kantohangella oli pakko kokeilla kärrinpyöriä!

Minä olen löysännyt periaatteistani sen verran tänä vuonna, että lapset saavat mennä virpomiskierrokselle ystäviensä kanssa. Tarkasti olen heitä ohjeistanut miten toimitaan kohteliaasti ja fiksusi. Kauniitahan noista vitsoista tuli, ja jospa he saisivat hyvää mieltä levitettyä kierroksellaan.


4 kommenttia:

 1. Tuo kärrynpyöräkuva saa kyllä hymyilemään. :) Mäkin päästin ison tytön kavereiden kanssa ekaa kertaa ilman aikuista. Ihan hyvin kai oli mennyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvin oli mennyt näilläkin pikkunoidilla ja onnellisia olivat palkoistaan :)

   Poista
 2. Minä upposin reisiä myöten hakiessani pajunkissanoksia; ei tietoakaan kantavasta hangesta!

  Hieno tuo eka kuva, valo kaikki kohillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä upposin aika lailla tuolla samalla reissulla, neitiä kantoi kuitenkin niin hyvin että pystyi temppuilemaan :)

   Kiitos kehuista, hieman säädin Picasan kuvankäsittelyllä ennen julkaisua, taisi olla lomomaisuus-säätö. Tykkään siitä, mitä se sitten tarkoittaakin :)!

   Poista

Kiitos ajatuksestasi!