tiistai 23. elokuuta 2011
 Monenlaisia ihmiskohtaloita, perheiden tarinoita, surullisia asioita. Niitä kannoin työpäivän aikana tänään...kin.

Neiti Esikoinen ja Mies toivoivat spagettia ja jauhelihakastiketta päivälliseksi. Se on takuuvarma pravuurini, josta he pitävät aina. Vaikka maustan sen joka kerta eri tavalla. 

Vein hra Kuopuksen ja ystäväni pojan eskarikaverin synttäreille. Sillä aikaa kävin pitkästä aikaa itse jumpassa. Siitä tuli hyvä olo. Neiti ja hänen ystävänsä olivat samalla reissulla lasten puuhapaikassa. Menomatkalla autossa soi tämän pikku ystävän kännykästä Pomppufiilis, ja paluumatkalla pikkumiehet käkättivät ja metelöivät synttäriherkkujen takia sokerihiprakassa. Aikamoista menoa!

Kotona odotti lämmin pihasauna, johon jouduimme menemään vuorotellen miehen kanssa. Neiti Esikoisella on  jokin pelkovaihe, ei haluaisi olla yhtään kotona yksinään. Emme saisi mennä pihalle kumpikaan, jos he ovat jo nukkumassa. Nytkin tarkistanut moneen kertaan, että olemme alakerrassa. Voi pientä... ei osaa sanoa, miksi tai mitä pelkää. 

Päässäni soi Samuli Edelmanin uusi laulu, sen voimin jatketaan tätä viikkoa.


8 kommenttia:

 1. Meilläkin syötiin eilen, pitkätä aikaa, spagettia ja jauhelihakastiketta. Ja minäkin maustan sen aina eri tavalla :)

  Oi, Samuli, tuo uusi biisi on ihana! Ja vähänkö olen katkera, etten saanut etukäteen tietää, että Samuli oli eilen tällä meidän kotikadulla kuvaamassa sitä uutta elokuvaa Loirin kera...:/

  VastaaPoista
 2. Pomppufiilistä teille, tänään on hyvä keskiviikko ;)
  Muksujen jutut piristää.

  VastaaPoista
 3. Piha sauna♥
  Voimaa loppuviikon arkeen sinulle!

  VastaaPoista
 4. Susa; huomasinkin juu Facebookista kommenttisi asiaa koskien! Tuo uusi biisi menee jotenkin tietyllä tavalla Juha Tapion genreen :). Nauroinkin ystävälleni, että Samulin uusi biisi kuulostaa enemmän Juhalta, kuin Juhan uusin :0! ;) Mie olen liharuokien kans vähän tumpelo, mut tuo jauhelihakastike onnistuu aina ja neitikin santsaa!

  wihtori; kiva kun poikkesit, päivä oli aivan mukava. Töissä ei ollut kiirettä ja kotona sain alakerran siivottua. Kivaa loppuviikkoa sinulle!

  Maria; kiitos, samoin sinulle!! (p.s. miten tuon sydämen saa näyttämään sydämeltä, en osaa täällä, vaikka naamakirjassa onnistuu :) )

  VastaaPoista
 5. Voit jos haluat pyytää mua naamakirja ystäväksesi -tuli just mieleeni...

  VastaaPoista
 6. oh this moon is breathtaking picture! wonderful

  VastaaPoista
 7. coco: Hello, it`s nice to have new visitors here! :) And thank you, it´s difficult to photograph the moon!

  VastaaPoista
 8. sydämen saa näkymään silleen, että kopioit sen vaikka tästä, ja liität kirjoitukseesi ♥

  Ihana kuu!!

  Voi Neitiä. Muistan tuon vaiheen ala-asteelta itsetänikin... lähinnä liittyen äitiin, mut kuitenkin. Se menee ajan kanssa ohi. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi!