keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Syysretkellä















Kävimme rakkaan työystäväni kanssa viikko sitten pienellä syysretkellä. Alunperin matkan päämääränä oli Kirkkonummen asemalla toimiva Huone Ett Rum niminen hurmaava pikku puoti, jonka tuotteita hiplasin jo vuosi sitten Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla. Lisäksi olen vieraillut heidän Facebook- ja nettisivuillaan usein ihailemassa tuotteita. 

Kauniita ja mielenkiintoisia juttuja sieltä löytyikin, lapsille toin mm.tuliaiseksi tillandsiat eli ilmakasvit! Söimme herkullisen lounaan intialaisessa ravintolassa nimeltään Shiva, ja sen jälkeen päädyimme melkein ex tempore Hvitträskin museoon, josta kaikki yläpuolella olevat kuvat. Ihastuimme paikan tunnelmaan molemmat, ja voin suositella lämpimästi täällä käymistä kaikille kotimaan kulttuurihistoriasta kiinnostuneille!

Paluumatkalla poikkesimme vielä uskomattomaan paikkaan nimeltään Kasvihuoneilmiö. Riemunkirjava tavaratalo entisessä kasvihuoneessa. Paikka, josta löytyy sistustustavaraa moneen makuun, kitschiä ja kimalletta, kirjoja, kortteja, armeijan vaatteita... jos ei kestä ollenkaan tavaranpaljoutta, ei kannata poiketa. Paikassa ei voi olla mietimättä, kuka niitä kaikkia tavaroita voi tarvita, mutta kun ottaa kevyemmän vaihteen mieleensä, niin huumorin kera kiertäen saa kyllä hauskan kokemuksen.



Alla vielä meidän ilmakasvimme, aikas veikeitä ovat!